Промоция за Деня на майката в Англия

Първи впечатления от Pandora Garden Collection




Във времена на карантина онлайн шопингът процъфтява ... също като новата колекция на Пандора - Пандора Градина.Тя беше включена в промоцията по случай Деня на майката (22.03.2020) в Англия - при покупка на  бижута на  определена стойност получаваш гривна подарък .  А такава промоция не е за изпускане нали ?! 


Е , аз може би малко се поувляках... и събрах артикули за две гривни- част от тях са подарък, а останалите  имат специално значение за мен.  И преди да решите, че пиша този пост, за да се хваля - целта ми е съвсем друга - искам да покажа детайлите на талисманите за дамите , който не са могли да идат до магазин  да разгледат колекцията и се чудят дали да си поръчат нещо онлайн. Но без много приказки, нека ви покажа какво избрах :)




Първият талисман, който знаех, че със сигурност искам да добавя към колекцията си, е ''Зайчето Нини" (798763C00).  Тя е специална за мен, защото  като част от сутрешната ни разходка кучетата ми  гонят няколко заека в близкия парк . И не се притеснявайте никога не ги хващат, даже не  могат да ги настигнат, но много се забавляват да им надушват следите. 





Малката сладурана е толкова изяшна, че всеки детайл говори ... Има широка усмивка на малката си муцунка , а лапичките и са  малки сърчица .


Миглите и са дълги като на истинска кокетка .


За още по-момическо излъчване има малка маргаритка  като окрашвение  на едното си ухо. 



А печатите за автентичност  са  скрити в долната част на талисмана. 


Следващата дама, която добавих към колекцията си  е "Овцата Пати'' (798870C00). Тя изглежда толкова  рошава и пухкава благодарение на оксидираните детайли.  И тук е обърнато внимание на всеки детайл и имаме малки сърчица както на копитцата на Пати , така и за  носле. И при нея печатите за автентичност са скрити и се намират под копитцата,








''Free hugs" (798786C01) - Безплатни прегръдки или малкия усмихнат кактус. Той е поредния ми любимец от пролеттната колекция. Прегръдките са нещо, което ни сързва и помагат да предаваме позитивна енергия нататък. В случаи, когато не  сме около хората , които искаме да прегръщаме -този талисман е перфекното напомняне за нашата любов и подкрепа .





Подобно на предходните два талисмана и този ти връща усмивка в отговор като го погледнеш. Но за разлика от тях, този не е изработен само от сребро. Малкото разцъфнало цвете на върха му е оцветено с розов емайл.







Следващият талисман, който привлече вниманието ми е ''Стъпвай уверено''(798802С01). Този талисман е  тип висулка. Представлява малък кец. Малък, но изобилстващ от детайли. Първото нещо, което забелязваш в талисмана е логото на Pandora  от едната страна на маратонката, където сме свикнали големите спорни марки да слагат логото си. Следващият детайл е нестандартния начин за навървяне на кецовете- вместо на кръст, те са навървени по- един по-модерен и симплистичен начин. 





И когато си помислиш, че не може да стане по-хубаво ... поглеждаш подметката на кеца .... и тя е покрита цялата в сърца. За да не стане прекалено натруфен талисманът, самата халка,  чрез която се поставя на гривната е запазена изчистена - гладка само  с два камъка - бели цирконии. Маркировката за автентичност също е върху тази хълка, но тя остава скрита отсратни.



Този талисман  е специален за мен поради няколко причини. Първо, аз съм от момичетата, който обичат кецовете във всички форми. Този от талисмана  ми напомян за тинейджърските ми години и кецовете, който носех тогава. Бях фенка на марката Adio и имах  във всякакви цветови комбинации. Тези от сниката долу бяха едни от любимите ми ... бях сменила връзките със сатенени паделки ....

Освен за тези кецове, талисмана ми напомня как спорта ми помогна да премина през етап от израсването ми и е хубаво обещание да се завърна към това си любимо занимание.









Поръчката не можеше да мине и без дългоочакваните муранота - ''Лавандулови градини"(798875С00). Първо искам да ви кажа, че тези муранота не са с размера, в който сме свиканли да ги виждаме. Те са една идея по-малки  от стандартните или с размера на по-оголемените талисмани. 




Ето тяхна снимка в дизайн с едно сърце , за да се ориентирате за размера . 





Друго интересно относно тези муранота е, че тяхната повърхност не е гладка.





Те наистина дават осещането за лавандулови поляни .... лилавият им цвят с леки нотки на синьо те карат да мислиш за Прованс. Цвете им е толкова магически, че на определена светлина иглеждат изцяло сини .






"Скъп приятел'' е още един прекрасен талисман  от пролетната колекция. Талисман, който може да осигури място  на четириногите ни приятели не само в сърцата ни, но и на гривните ни. Той е изработен изцяло от сребро, но не му липсват детайли.




Освен голямата лапичка в центъра на талисман , отстрани имаме още малки лапички ... и печтите за автентичност разбира се.





Предпоследният талисман, който  избрах е за моята майка ... защото тя е майка на годината всяка година !!!!







Този талисман е част от колекцията за Деня на майката, която излезе на 15.02.2020. За съжаление не се предлага в България ... а би бил чудесен подарък за всяка майка по всяко време...Името му е "Майка на годината"(798823C00).

Талисмана е изработен изцяло от сребро и има красиви оксидирани детайли... В надписът ''Mom of the year '' 'o''-то е заменено от малко сърце.  На върха на сърцето има корона, защото всяка майка е кралица в нашите малки кралсва - домове  ни. 

На короната има детайл, който най-вероятно нямаше да забележа, ако не правех тези снимики , а именно още едно малко сърце ....






Последният талисман, който избрах е талисман с кауза. Тази година за Деня на жената Pandora  и Unicef  се обединиха с обща кауза. Така в периода от 05.03.20 -30.04.20  от продажбата на всеки  талисман ще се даряват 12 паунда за деца и младежи,  за тяхното образование както и за защита на правата им .







Талисмана ''We can do anything'' (B812354) е двустранен. От едната страна с помоща на цирконни е изписано ''ние''(we) и отдолу е гравирано ''можем всичко'' (can do anything). А от другата страна  имаме отново  гравирано ''силата е в '' (the power is in) и под него с помоща на цирконни е изписано ''мен ''(me). Циркониите са в характерното за  UNICEF синьо , а посланието е, че всеки има силата да промени нещо, но голямата промяна идва, когато се обединим.






 И тук идва момента да ви покажа и двете  гривни, който бяха подарък с покупката. И двете са тврди гривни от Moments серията . 

Първата е ''Pandora Moments bangle '' със закопчалка от Pandora Rose (580713).




Другата е ''Сребърна нишка" (596543)- твърда гривна, изцяло от сребро .




Новата колекция Pandora Garden  определено е една колекция  изобилстваща от красиви  и детайлни талисмани .  В колекцията има по нещо за всеки - както бюджетни талисмани, така и талисмани от по-висок клас с по-скъпи метали. Това, което най-много зарадва мен е, че дори и талисманите изработени само от сребро изобилстват с детайли и живот. Поради тази причина имам и още неща в списък с желани , но ще изчакам до някоя друга промоция, за да е сдобия с тях.

 #charmaholic #charmaholicbg #pandora #pandorabg #pandorabulgaria #pandoraholic #pandoraholicbg #pandoracollection #pandoraoftheday #theartofpandora #pandorabracelet #pandoralook #pandoradesign #mypandora #pandoramoments #pandoracharm #pandorastory #pandoraaddict #pandora2022 #pandorastack #pandorabangle #pandoracrazy  #pandorawinter #thevoiceofpandora  #pandorastyle #pandorauk @theofficialpandora



Comments