Pandora O Символ

Още един начин да изразиш себе си 


През есента на  2019  година от  Пандора ни предоставиха още една възможност да изразим себе си ... чрез новия О символ. Знаейки колко обичани са гривните им именно зареди възможността сам да разкажеш историята си с помоща на талисмани, бранда иска да превърне носенето на колие в същото толкова лично преживяване.



Така се ражда идеята за това колие. О символът идва в три размера - голям, малък и среден. Големият размер побира от 7-9 талисмана. Средният размер е предназнчен да разказва история с от 3 до  7 талисмана, а най- малкият може да побере до 4 талисмана. 


За да придобиете представа как изглеждат пълни с талисманите в следващите снимки съм сложила няколко кадъра на средния (398256) и малкия (398296) О символи. Първата снимка показва дизайн с 6 талисмана върху средния размер символ.

  
 А на следващата снимка виждаме дизайн с част от талисманите върху най-малкия О символ.




Това ново бижу се предлага в трите вида метал, с който марката работи - сребро, Shine и Pandora Rose. Като при Shine и Pandora Rose Пандора са се ограничили до средния и малкия размер.


О символа  носи името си от кръглата форма наподобяваща ''о''-то в логото на Pandora. А дизайна му изцяло наподобява  този на меките гривни  Moments,  с тази разлика,  че е твърд и не омеква с времето.


Пандора винаги е свързвана с  вниманието към всеки детайл. И както винаги и това бижу от арсенала им не разочарова с детайли. Висулката е двустранна и на лицевата страна точно под хълкичката, за закачане върху синджира, има малко сърчице. То придава едно романтично усещане на символа. Неговото предназначение не е само за красота,  именно  то е и бутона за отваряне на символа.



Ако обърнем символа от другата страна може да се радваме на един по-ежедневен и семпъл завършък с логото на Пандора.




За да отворим символа е необходимо само да натиснем сърцевидния бутон и да задържим. След това едната част изкача и след леко дръпване символа вече е отворен и готов за нови дизайни.






И говорейки за дизайни няма да пропусна да ви покажа и някои от мойте любими дизайни...








А понякога искам нещо по-сепмло и всъщото време запомнящо се .... Тогава залагам на комбинация между двата О символа без талисмани. 



О символа  се превърна в едно от най-любимите ми бижута. Харесва ми колко лесно се сменят талисманите и колко възмножности за дизайни дава. А колко добре стой в комбинация с други колиета ...


 #charmaholic #charmaholicbg #pandora #pandorabg #pandorabulgaria #pandoraholic #pandoraholicbg #pandoracollection #pandoraoftheday #theartofpandora #pandorabracelet #pandoralook #pandoradesign #mypandora #pandoramoments #pandoracharm #pandorastory #pandoraaddict #pandora2022 #pandorastack #pandorabangle #pandoracrazy  #pandorawinter #thevoiceofpandora  #pandorastyle #pandorauk @theofficialpandora








Comments