Какво има на гривната ми ? - В небето

 


Един от най-приключенските талисмани, който някога Пандора са пускали на пазара за мен, е ''В небето". И вслушвайки се в мотото изписано на него ''Приключенията те чакат навън''и аз го сложих на ръката си и тръгнах да обикалям всевъзможни красиви места из България.

Някои, от които бяха Национален парк Пирин, крепостта Траянови врата, Цари Мали град, връх Монек и слабо известни природни забележителности около родния ми град -като водопадчето от горната снимка.





Тези обиколки и повторно изглеждане на филмчето ме подтикнаха да сътворя дизайн изцяло посветен на тях и ето какво се получи...

Няма да избягам от себе си и този път ще разделя гривната на три секции водена от местата за клипсовете. Първата секция именно започва от кукичката на закопчалката и приключва с първия клипс.



Веднага започваме с изненада и сигурно вече ме мислите за луда да сложа Тигър (792135ЕN80) на гривна посветена на съвсем друга анимация .... но замислете се ... сещате ли се за герой на Дисни по-готов за приключения от него ?! Аз- не :)


Веднага до него се нарежда лилав фасетиран талисман (791499ACZ)...


Лилава е тематиката и на цялата гривна, тъй като най-много ми допада как то подчертава бледо лилавите балончета, които карат къщата да лети.

До него блести лейчицата(797873ENMX). Тя намери мястото си на гривната зареди надписа, който е се намира на нейната висулка.


''Bloom and Grow '' или ''Разцъфни и Порасни''. В анимцията съвместния живот на Каръл и Ели е разказан по един подобен начин. Всички важни събития от него са преживени под короната на едно дърво, което се развива, расте и старее заедно с тях. 


Следващият талисман на гривната е изпъстрен от пеперуди (790895)... а разходките/приключенията сред природата са винаги изпълнени с такива дали по поляните или в сърцето всеки сам решава.


До нея цветове разлива дъгата (797016ENMX).Тя има надпис напомнящ да обичаме живота, а отправяйки се на приключението с водопада Каръл си припомня именно  как да живее и обича живота си .


Завършваме тази първа секция от гривната с цветен клипс (791493CZ). Той няма някакво дълбоко значение, а е чисто практическо решение, за да пазя гривната си здрава дълго... но пък мисля и че прекрасно допълва останалите талисмани.

След клипса веднага намесваме Кевин в историята. Той всъщност се оказва майка и пресича пътя на Ръсел и Каръл съвсем случайно зареди шоколадче, което Ръсел си похапва. След като е почерпен с малко от изкушението, той е започва да следи Ръсел ... Като част от приключението си Ръсел и Каръл го спасяват от изследовател, преследващ го от години  и успяват  да го върнат удома при неговите  деца.Това символизира и къщичката (797045). 


С него започва и средната секция на гривната ...


В нея освен къщичката и талисмана виновник за създаването на гривната виждаме още две лилави муранота (798875C00)



Цветът им перфектно улавя лилaвите малки балончета върху талисмана ''В небето" и зареди релефа си ми напомнят точно на балони пълни с въздух.

Последният от талисманите в тази част е малкият ван (797871EN160).


Той ми напомня за вана, от който момчетата си похапват сладолед, докато къщата с балоните лети над тях .

И ето че  стигнахме до последната секция.


Тя започва с висулката сърце, която на нашия пазар се предлага под името '' ангел пазител'' (791737CZ). Тя символизира Ели- покойната вече съпруга на Карл. Той постоянно води разговори с нея и този талисман ми напомня именно това.


До нея се е закачила раничката (797859CZ)- кой тръгва на приключение без подготовка ? Не и един скаут, какъвто е Ръсел. Винаги подготвен с всевъзможни принадлежности.



След него отново имаме талисмана с пеперудите ... трябва си симетрия на една гривна :) А до тях е виенското колело (797199NLCMX).То на пръв поглед няма нищо общо с анимацията, за мен обаче то изразява изкачването/политането/извисяването. А и като човек страхуващ се от височини и виенското колело ми се вижда като приключение 😀



Още един лилав симетричен талисман и стигаме до последния за гривната талисман - кактуса(798786C01). Самата физиономия изрисувана върху него много ми напомня на личицето на Ръсел, а надписа е толкова подходящ за човек винаги готов да помага -дори и да е само с една прегръдка.

А всички талисмани са заедно събрани на тази гривна (590744CZ), тя напомня точно на цветовете на дървото на хълма  от анимацията.


И накрая искам да ви покажа няколко снимки на местата, където заснех близките кадри на гривната. Те са от връх Монек и вярвам, че гледките от там заслужават вниманието.










#charmaholic #charmaholicbg #pandora #pandorabg #pandorabulgaria #pandoraholic #pandoraholicbg #pandoracollection #pandoraoftheday #theartofpandora #pandorabracelet #pandoralook #pandoradesign #mypandora #pandoramoments #pandoracharm #pandorastory #pandoraaddict #pandora2022 #pandorastack #pandorabangle #pandoracrazy  #pandorawinter #thevoiceofpandora  #pandorastyle #pandorauk @theofficialpandora


Comments