Pandora Club Charm 2021

 

Здравейте! Отдавна не бях писала и ми липсваше ... обещавам  тази година да пиша по-често, но само  когато имам нещо интересно да споделя :)

В първия пост за тази година ще разгледаме в детайли талисмана на годината- клубния! Годината се познава по талисмана, нали ?! Шегувам се, но не мисля, че някой има нещо против да започне новата година с нещо красиво... 

А новата  клубна висулка е самото въплащение на красотата. Малкото съкровище е изработено от сребро и Pandora Rose Gold, а за още блясък върху него е инкрустирано малко диамантче ... да истинско! Поставянето на такъв скъпоценен камък върху клубното бижу си е константа от създаването на линията от клубни талисмани. Това е традиция, на която всички много се радваме, защото макар и да е много малък камък коя жена не иска да и подарят диамант.

От Пандора обаче не разчитат само на това да продаде бижуто им ... те са вложили внимание във всеки малък детайл и ще ви покажа за какво говоря в следващите снимки.

Но нека вървим по реда на нещата  и започнем от това, че за втора поредна година Пандора залагат на талисман от типа висулка. Това е решение, което го прави още по-носим. Ще кажете ти си луда , как така? Някои хора не обичат да носят висулки на гривните си и това изключва голяма група от дами  като потенциални клиенти. И това е така ! Но когато погледна бижуто, аз не си го представям само на гривна.... достатъчно голямо е и с помоща на една обикновена верижка ще е страхотно колие... 


Ако сте от дамите, които обичат малко по-големи бижута и това не ви е достатъчно ... изпробвах го и върху двата вида О колиета, които притежавам и мога да ви кажа, че е много удобно и красиво. Ето уверете се сами ...


Понеже обичам да експериментира с бижутата, докато не намеря перфектно място за тях ... направих нещо, което не е за вкуса на всеки, но на мен страшно много ми допадна. Сложих талисмана на брошката Pandora Me.

И ако това разнообразие не ви е накарало да се влюбите в талисмана имам още доводи. Те са скрити  във всеки детайл на талисмана. 


Първото нещо, което улавя погледа са тези англески крила, които обграждат сърцето от розово злато. Всяко перце си има място. Всяко е толкова добре изрисувано, че човек има усещането, че талисманът след секунда ще му се изплъзне от ръцете и ще отлети далеч.Тази излюзия се засилва от възможността за разтварянето на крилата ...


Веднъж вече разтворени, те разкриват сърцето закрилник на диаманта. Върху него откриваме и вдъхновяващо послание сложено в кавички от две сърчица- Let your dreams fly или преведено по смисъл на български ''Дайте криле на мечтите си ". Сладкото послание дава още едно специално пзначение на талисман, то не само показва, че обичаме дамата, на която го поднасяме, но и показваме подкрепата си в новите и начинания.


Съвсем съвсем в средата на всички тези хармонизиращи  детайли,  е и най- скъпата част от талисмана - малката висулка в розово злато инкростирана с диамант.

Свободата на движение на тази част придава още едно измерение на талисмана. Подскоците му наподобяват ударите на истинско сърце... нашепвайки ''Сърцето ми бие за теб!"

Можете ли да повярвате, че това са само част от детайлите на талисмана ... Гърбът му също има какво да добави към картинката!


 

В тази част предимство има сребърното сърце. То е акцентът, който крилете само нежно обграждат.


И тук виждаме гравиран надпис върху среброто ... този път е нещо простичко Pandora Club 2021. Това показва принадлежността към специалната линия, но изписването на датата върху този талисман  за мен го прави и подходящ подарък за булка, която ще каже да на мечтата да създаде семейство през 2021.

Колкото повече гледам талисмана, толкова повече причини намирам човек да го добави в колекцията си... Толкова много детайли, които освен че спират дъха, могат да се облекат в толкова прекрасни послания....

Детайлът, на които не обърнах внимани, но за мен е лепилото, което държи всичко заедно е самото клубче/ халкичка.


Семплият и изтънчен дизайн дава завършек на цялото бижу и определено би стоял нежно между  детайлни талисмани върху някоя гривна.

Върху клубчето се намират и отличителните печати за автентичност, скрити отстрани, за да не отнемат внимание от талисмана.



Върху талисмана има и печат за бижута изработени с Pandora Rose -MET. 


Този талисман наистина си заслужава. От както го имам всеки ден намирам начин да го съчетая с нещо различно... Едно от тези съчетания беше това с клубни талисмани от предходни години.

Най-любимият ми дизайн върху гривна си остава този... просто обожавам как тези муранота се съчетават с детайла от розово злато.


Каквото и да правите с този талисман, той със сигурност не разочарова !


Comments