Любими моменти - Пандора О символ

 Сравнение между  стария и новия дизайн



Без съмнение О символа бързо се превърна в един от най-обичаните продукти на Пандора. Безбройните комбинаци, който той предлага както с талисмани така и с още няколко О символа няма как да бъдат подминати. Големият интерес към  сребърните символи даде зелена светлина на  Пандора да създаде вариянти и в  Shine  и  Rose Gold.

Феновете винаги искат още и така тази година се родиха  още два разчупени вариянта О символ. Първият от тях просто накара първообраза си да блести по-силно с  добавянето на  кубични цирконни към закопчалката. Вторият.... вторият е с изцяло нова плетка - много различна и бих казала бълбукаща.

Сравнение между тези малки бълбукащи " Любими моменти " (399077C00) и  малкия класически Пандора О символ (398296)  ще направим днес. 


Нека започнем от това по какво си приличат двата символа. Закопчалката на новото бижу не ни изненадва и отново в нейнта предна част откриваме сърчицето- копче, което толкова харесахме още при появата на О символа.



Обратната част на отварящият се  механизъм и при този дизайн е  маркирана с надпис Пандора.


И ако се чудите къде се крие маркировката S925 и ALE от Пандора отново много добре са я прикрили от вътрешната страна на хълкичката на талисмана- място много трудно за заснемане.На новия талисман е нъпълно невъзможно за хващане в кадър, тъй като целия О символ е полиран и лъскъв. За тези, който все пак искат да видят и снимки слагам линк към първия ми блог пост за О символ- https://pandoraholicbgg.blogspot.com/2020/04/pandora-o.html .

Механизмът за откопчаване и закопчаване отново остава същия. С лек натиск на сърцето се притиска малка пластинка вътре в закопчалката и тя  кара единият изтънен  край на кръга да изкочи.



Първата и най-съществената разлика между двата О символа идва от плетката използвана за направата им. Първият О символ (398296) е вдъхновен от плетката на меките гривни Moments. Той е тяхно копие в дизайна, но за разлика от тях не се отпуска и си остава в първоначалните форма и размер. 

Новият прочет на символа идва с нова плетка - тя е образувана от малки кръгчета, които много наподобяват балончета. Така целият О дизайн ми прилича на един голям сапунен балон, образуван от много малки балончета символизиращи любимите моменти, към който насочва името на бижуто.


Новата плетка е една идея по-финна. и деликатна. Малките кръгчета прикриват перфектно  сгъващия механизъм и ако  не знаех, че е там много трудно бих го открила.
А вие ще успеете ли да го откриете ?!




Тази по-нежна плетка обаче не прави новия О символ по-малко издръжлив. И при него  максималния брой на талисмани е 3. Ето как би изглежадал с такъв дизайн.



Трябва да призная обаче, че аз не съм фен на тази визия. Съчетанията на талисмани със сигурност ми харесват, но мисля, че те са по-подходящи при класическия О символ. Тази плетката сама по себе си е достатъчно детайлна, за да не се нуждае от повече от един талисман. Моят любим вариянт, когато ползвам талисмани  е да я комбинирам с висулки.


Друг  любим вариянт е да я нося в  комбинация с малкия класически О символ.


Най-любимият ми начин за носене си оставих за накрая ... 

 
Точно така ... понякога по-малкото е повече... една малко по-къса верижка и съм готова. Новият О символ идва без верижка и при двамат размера, в които се предлага ( малък и среден). Хубавото е, че това не е проблем, тъй като е със стандартна халкичка и може да бъде съчетан както с верижките на Пандора, така и с всеки сребърен синджир или кожена верижка, които имате у дома. Символът може да бъде подреден и на отворена гривна ... Наистина предлага безброй вариянти за съчетания. 

В заключение искам да кажа, че съм влюбена в ''Любими моменти". Много нежен и едновременно забележим аксесоар ... бих го препоръчала на всеки. 





Comments